Single

İstanbul Sokakları, şimdi de İntizar ile popüler oluyor…

intizar-istanbul-sokakları
Yayınlayan : Oktay Bala

Kendine özgü yorumu ve farklı tarzıyla dikkat çeken İntizar, yepyeni bir tekli ile sevenleriyle buluşuyor.

Söz ve müzik Selahattin Sarıkaya’ya ait şarkının, aranjörü Selim Çaldıran oldu. Ünlü Sanatçı Kurtuluş Türkgüven tarafından popüler olan, ‘İstanbul Sokakları’ şarkısı İntizar’ın güçlü yorumu ile yeniden popüler oluyor.

Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile piyasaya çıkan ‘İstanbul Sokakları’ şarkısına geçtiğimiz günlerde Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi. Maslak’ta bir stüdyoda gerçekleşen çekimler yaklaşık 10 saat sürdü.

Tamamen performans klibi olan ‘İstanbul Sokakları’ ile İntizar, uzun bir aradan sonra sevenleri ile yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Yayınladığı ‘İstanbul Sokakları’ şarkısı ile hayranlarını sevindiren İntizar, yakında çıkaracağı yeni albümün müjdesini de verdi.

 

Kurtuluş Türkgüven Kimdir?

1964 yılında Mersin Tarsusda doğmuş, 2009 yılında Pankreas kanseri hastalığı nedeniyle Adana da vefat etmiştir.

“İstanbul Sokakları” ve “Keskin Bıçak” gibi şarkılarla 35 yıl boyunca sahnelerde kalmıştır.  Kurtuluş Türkgüven, 54 Sanat yaşamı boyunca toplam 13 albüm yapmıştır.

Kurtuluş Türkgüven’in
Diskografisi

Duydum Evleniyormuşun (1984)
Sevdalı (1985)
Gelsene (1987)
Yaşanmıyor (1988)
Biricik Sevgilimsin (1988)
Çok Mu Gördünüz (1990)
İnan Ki (1991)
Kurtuluş & Gitar (1991)
Geçmiyor Geceler (1993)
Aç Kapıyı Meyhaneci (Niçin) (1994)
Kurtuluş’95 (1995)
Türkülerimiz (1997)
Keskin Bıçak (2000)
2002’de (2002)
Neredesin Sen (2004)
Size Özel (2008)

Yorum Bırak

error: Ooppss ! Hiç hoş değilll..